PRIJATELJI I PARTNERI

PRIJATELJI I PARTNERI NAŠEG DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA

Postani partner našeg DVD - a ili naš podupirajući član!

Naše članice i članovi su dobrovoljno u našem vatrogasnom društvu i za sve intervencije bile one požari, poplave ili nešto treće ne uzimaju niti dobivaju naknadu. Zato je svaka pomoć dobrodošla bila ona financijska, kupovina uvijek nužne opreme ili donacija. Ako i Vi želite na neki način pomoći radu našeg vatrogasnog društva, kontaktirajte nas. Tvrtkama za uzvrat nudimo poziciju na našoj web stranici u znak zahvalnosti za pomoć i sudjelovanje u razvoju vatrogastva i promoviranje putem naše službene Facebook stranice. Javite nam se i podržite naše vrijedne vatrogaskinje i vatrogasce!

Varogasci Prečko

Vatrogasna zajednica grada Zagreba

Vatrogasna zajednica grada Zagreba osnovana je 1930. godine. Zasnovana na povijesnim temeljima vatrogastva u Zagrebu, ona danas objedinjava 55 dobrovoljnih vatrogasnih društva s područja Zagreba i Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba. Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba profesionalni je kamen temeljac zaštite od požara i elementarnih nepogoda u Zagrebu, a mrežom dobrovoljnih vatrogasnih društava pokriveno je cjelokupno područje Grada Zagreba, tako da vatrogasci mogu promptno djelovati gdje god se za to ukaže potreba.

Vatropromet

˝Vatropromet˝ je osnovan 02. studenog 1994 godine kao trgovinsko poduzeće čiji je glavni predmet poslovanja razvoj, uvoz i prodaja vatrogasne i zaštitne opreme. Uskoro postaje broj 1 u svojoj branši u Hrvatskoj, a već godinama spada među 3% najznačajnijih poslovnih subjekata u Hrvatskoj. Iako je nosilac brojnih gospodarskih priznanja koja dodjeljuju zvanične institucije Hrvatske, ipak se najviše ponosi priznanjima i izrazima zadovoljstva vlastitih vjernih kupaca, koji i čine ˝Vatropromet˝ onim što jeste, najvećom trgovinskom kućom za vatrogasnu i zaštitnu opremu u regiji.

Ravnateljstvo civilne zaštite RH

Civilna zaštita (CZ), sustav organiziranja sudionika, operativnih profesionalnih snaga te pričuvnih za ostvarivanje zaštite i spašavanja ljudi, životinja, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša u velikim nesrećama i katastrofama i otklanjanja posljedica terorizma i ratnih razaranja. Sustav je od javnog interesa za svaku državu i njenu sigurnost

Hrvatski zavod za hitnu medicinu

HZHM provodi načela sveobuhvatnosti, kontinuiranosti, dostupnosti i cjelovitog pristupa hitnoj medicinskoj službi, podržavajući potrebu za specijaliziranim pristupom kako u izvanbolničkoj tako i u bolničkoj zdravstvenoj zaštiti. Kontinuiranom suradnjom sa županijskim zavodima za hitnu medicinu, bolničkom hitnom medicinskom službom i ostalim sudionicima u procesu zbrinjavanja hitnog pacijenta, HZHM osigurava provođenje mjera hitnog zdravstvenog zbrinjavanja, hitnog prijevoza oboljelih i ozlijeđenih osoba u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu te zdravstvenog zbrinjavanja za vrijeme prijevoza. HZHM predlaže i oblikuje edukacijske programe cjeloživotnog obrazovanja/trajne izobrazbe te sudjeluje u provedbi i nadzire edukaciju i stručno usavršavanje zdravstvenih radnika hitne medicine.

International Emergency Drone Organisation - IEDO

IEDO je međunarodna udruga pilota  bespilotnih letelica svih žurnih službi, za cilj ima promociju uporabe bespilotnih letjelica od strane hitnih službi u svim zemljama, razmjenu iskustava, sudjelovanje u međunarodnim i europskim projektima vezanima uz upotrebu bespilotnih letjelica u katastrofama i nesrećama te po potrebi i sudjelovanje u istima. IEDO broji preko 350 članova iz 37 država s pet kontinenata svijeta, predstavnik IEDO-a u RH je naš člnan koji je ujedno i voditelj odjela bespilotnih letjelica. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati predstavnika IEDO-a u RH  na E-Mail adresu bruno@iedo-drone.org

Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. je trgovačko društvo u vlasništvu Republike Hrvatske, koje posluje sukladno propisima EU i RH, te standardima i praksom ICAO-a (Organizacija za međunarodno civilno zrakoplovstvo) i EUROCONTROL-a (Europska organizacija za sigurnost zračne plovidbe). Osnovna zadaća Hrvatske kontrole zračne plovidbe je pružanje usluga u zračnoj plovidbi, poštujući osnovni princip – visoki stupanj sigurnosti zračnog prometa, sukladno pravnom okviru Jedinstvenog europskog neba.

Vertiko

Kentbank

Postanite naš partner

Postanite partner našeg dobrovoljnog vatrogasnog društva i za uzvrat u znak zahvalnosti nudimo Vam poziciju za oglašavanje na našoj web stranici. Za sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte nas putem naše službene E-mail adrese precko@vzgz.hr

DOBROVOLJNI ZA MENE, VATROGASCI ZA SVE !

Zatvori izbornik